Workshop Linosnedes maken

Voor de workshop linosnedes maken bij De Blauwe Schuit in Hoorn op zaterdag 18 mei 2019 hadden een aantal dames zich opgegeven om een middag aan de slag te gaan. Na een korte intro met de theorie en praktische tips begon iedereen met het uitwerken en/of schetsen van meegenomen voorbeelden.


Lees verder

Workshop Linosnedes maken

Op zaterdag 8 december was het alweer zover. De Jaloerse Kip gaf een workshop Linosnedes maken bij De Blauwe Schuit. En ook deze keer had er een leuke groep mensen zich opgegeven om eens te zien (en vooral zelf te proberen) wat er zoal bij het maken en afdrukken van een linosnede komt kijken.


Lees verder

Tekenles Buitenschoolse Activiteiten

In de maanden oktober, november en december geeft De Jaloerse Kip les in tekenen.
In opdracht van de stichting Netwerk zijn de tekenlessen in het kader van de Buitenschoolse activiteiten weer gestart. >>


Lees verder

Demo linosnedes

Op uitnodiging van de Stichting Bonifaciuskerk Medemblik heeft De Jaloerse Kip ook in 2018 weer een demonstratie gegeven. Deze keer kon ik een leuke demonstratie geven van het maken van linosnedes. >>


Lees verder

Nieuwe werkruimte

De Jaloerse Kip heeft per 20-07-2018 een nieuw kippenhok. >>


Lees verder

  • 1
  • 2
DJK

Voor alle op deze site getoonde werken is het copyright van kracht. Het is verboden enig onderdeel uit deze site te kopieƫren, vermenigvuldigen en/of te gebruiken op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de maker. Overtreders kunnen op passende maatregelen rekenen.
KvK nummer (Kakel van Kip): 75.69.04.89
BTW nummer: NL001510547B88