Wie is De Kip?


Bertjan van Eijsden is De Jaloerse Kip

en

vice versa

Vanaf 2005 is De Jaloerse Kip de ver- zamelplaats van al mijn creatieve werk. De Jaloerse Kip begon met hoofdzakelijk illustraties en strips maar nu omvat het veel meer.


Wat doet De Jaloerse Kip dan nog naast illustraties en strips?
Nou, die Kip is ook actief met animaties, etsen, beeldhouwen, fotografie, grafisch ontwerp, bedrijfslogo's, cartoons en linosnede. Daarnaast kan je er terecht voor workshops in etsen en linosnedes en geeft de Kip les op verschillende basisscholen bij de naschoolse activi- teiten.
Je kan dus ondertussen spreken van "Pollo Universale".

Pollo Universale

Dit als knipoog naar de grote meester Leonardo Da Vinci. Deze kunstenaar beperkte zich ook niet tot slechts 1 discipline in zijn leven.Gewerkt voor

 ARCADE, Past&Present, Nature for Kids, BNN, ING, RTL-V, Cetabever, Strada, DCN, ABN AMRO, Pumbo, AKZO, Gilde West-Friesland, Yoga Loft, C-Nior, Coral, Lemsterpark, Copernicus, Vitamine-P, ESA, Multiplay, VW
en nog veeeel meer o.a. de onderstaande speelfims:
Interview - 05 2003 - Theo van Gogh
Medea - 2005 - Theo van Gogh
De Bende van Oss - 09 2011 - Andre van Duren
MeesterSpion - 09 2016 - Pieter van Rijn
Dummie de Mummie - 09 2017 - Pim van Hoeve

 

 


DJK

Voor alle op deze site getoonde werken is het copyright van kracht. Het is verboden enig onderdeel uit deze site te kopieƫren, vermenigvuldigen en/of te gebruiken op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de maker. Overtreders kunnen op passende maatregelen rekenen.
KvK nummer (Kakel van Kip): 75.69.04.89
BTW nummer: NL001510547B88