Wie is De Kip?


Bertjan van Eijsden is De Jaloerse Kip

en

vice versa

Vanaf 2005 is De Jaloerse Kip de ver- zamelplaats van mijn creatieve werk. De Jaloerse Kip is hoofdzakelijk bezig met illustraties en het geven van teken- en schilderles.


Wat doet De Jaloerse Kip dan nog naast illustraties en les geven?
Nou, die Kip is ook actief met etsen, beeldhouwen, grafisch ontwerp o.a. bedrijfslogo's, cartoons en linosnede. Daarnaast kan je er terecht voor workshops in etsen en linosnedes. Ook geeft de Kip dus les op verschillende basisscholen bij de naschoolse activiteiten en les bij De Blauwe Schuit in Hoorn.
Je kan dus ondertussen spreken van "Pollo Universale".

Pollo Universale

Dit als knipoog naar de grote meester Leonardo Da Vinci. Deze kunstenaar beperkte zich ook niet tot slechts 1 discipline in zijn leven.Gewerkt voor

 ARCADE, Past&Present, Nature for Kids, BNN, ING, RTL-V, Cetabever, Strada, DCN, ABN AMRO, Pumbo, AKZO, Gilde West-Friesland, Yoga Loft, C-Nior, Coral, Lemsterpark, Copernicus, Vitamine-P, ESA, Multiplay, VW
en nog veeeel meer o.a. de onderstaande speelfims, TV series en TV programma's:
Interview - 05 2003 - Theo van Gogh
Medea - 2005 - Theo van Gogh
Vuurzee - 2006 - TV serie VARA
De Bende van Oss - 09 2011 - Andre van Duren
MeesterSpion - 09 2016 - Pieter van Rijn
Dummie de Mummie - 09 2017 - Pim van Hoeve

 

 


DJK

Voor alle op deze site getoonde werken is het copyright van kracht. Het is verboden enig onderdeel uit deze site te kopieëren, vermenigvuldigen en/of te gebruiken op welke manier dan ook zonder schriftelijke toestemming van de maker. Overtreders kunnen op passende maatregelen rekenen.
KvK nummer (Kakel van Kip): 75.69.04.89
BTW nummer: NL001510547B88